Lazio utbuat av egna fans men Anderson leder från fronten i 4-1-segern mot Salernitana

Comments · 105 Views

Lazios spelare blev utbuade av sina egna Italien 2024 Hemmatröja de återfick lite stolthet efter den senaste tidens dåliga resultat när de slog bottenlaget Salernitana med 4-1 på fredagen och klättrade upp till sjunde plats i den italienska ligan.Huvudstadsklubben kom till matchen efter förluster mot rivalerna Juventus och Roma och fansen visade upp en banderoll med texten "Ni är inte värda att bära vår tröja" före matchen.Den nyligen utsedde tränaren Igor Tudor saknade ett antal toppspelare, bland dem Ciro Immobile och Matteo Guendouzi, men hemmalaget visade karaktär och ledde med 2-0 inom 14 minuter mot ett lag som inte har vunnit en match sedan december förra året.Felipe Anderson öppnade målskyttet med ett solomål efter bara sex minuter och Matias Vecino fördubblade Lazios ledning åtta minuter senare.

Loum Tchaouna reducerade för gästerna två minuter senare med en kraftfull nick, Billiga Fotbollströjor återställde tvåmålsledningen när han avslutade ett intrikat passningsspel 10 minuter före paus.Den danske yttern Gustav Isaksen avslutade målkalaset tre minuter från slutsignalen, bara sekunder efter att han bytts in.Augsburg närmar sig Europaplats med 2-0-seger över Union Berlin Emma Hayes säger att det är elementärt, hon kommer att "gå till läraren" nästa gång för att undvika incidenter vid sidlinjen Wrexham ser en ny uppflyttning, denna gång till tredje nivån i engelsk fotboll

Vinsten gjorde inte mycket för att lugna den arga hemmapubliken men det flyttar Lazio en poäng över Napoli och en bakom Atalanta, som båda har matcher i handen.Resultatet var ännu en olycklig kväll för Salernitana i en redan dyster säsong. Klubben ligger sist i tabellen med bara 15 poäng av 96 möjliga och nedflyttning är nästan säkrad.